Lista produselor SOLARAY SUA

Produsele SOLARAY fac parte din compania Nutraceutical. În anul 1932 apar primii furnizori de suplimente nutritive din Statele Unite. Doi dintre ei aleg sa fuzioneze, iar 80 de ani mai târziu, vorbim deja de un portofoliu de peste 65 de mărci și 7.500 de produse care servesc familii din întreaga lume din aproximativ 60 de țări. 

În 1993, Nutraceutical a fost creat pentru a răspunde tuturor nevoilor si s-a facut prima achiziție importanta, brandul Solaray, care a fost lansat ca un efort de consolidare la nivelul întregii industrii. Echipa de azi include cei mai talentați și experimentați manageri și angajați din industrie.

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter