Antiperspirante si deodorante

Deodorant sau antiperspirant

Principalul scop al deodorantelor este acela de a combate mirosul neplacut, asociat transpiratiei. Deodorantele ascund mirosul neplacut datorita proprietatilor anti-bacteriene si anti-fungice. Unele deodorante se numesc deodorante dezinfectante pentru ca au in componenta lor ingrediente anti-bacteriene (de obicei, alcool) care inlatura mirosul neplacut creat de transpiratie.

Principalaul scop al antiperspirantelor este acela de a reduce transpiratia. Antiperspirantele contin o substanta astringenta (un compus chimic care micsoreaza sau comprima tesuturile). De cele mai multe ori, astringentul folosit in antiperspirante sunt sarurile de aluminiu, care contracta porii si astfel limiteaza transpiratia.

Citeste mai mult!

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter