Ingrijire intima

Ce produse de ingrijire intima gasesti la Spring, Farmacia la Pret Mic?

Aici gasiti tampoane, absorbante, irigatoare, geluri intime de curatare, sapunuri intime.

Ce branduri de produse de ingrijire intima gasesti la Spring, Farmacia la Pret Mic?

Aici gasiti produse de la Allways, Genera, Nathurpharma, KOTEX, Omega Pharma sau O.B.

De ce este importanta igiena intima? 

Igiena intima este o parte esentiala a vietii de zi cu zi, care solicita o abordare mai blanda decat celelalte procese de curatare la care corpul este supus. De ce este importanta igiena feminina? Ei bine, ea ajuta la prevenirea infectiilor, mancarimilor, eruptiilor cutanate si la o viata intima satisfacatoare, in timp ce igiena masculina este vitala pentru a preveni mirosul neplacut si bolile cu transmitere sexuala.

Fiind delicata, pielea din zona intima necesita ingrijire speciala. Din cauza factorilor precum transpiratia, epilarea si secretiile specifice, igiena este necesara pentru evitarea mai multor probleme de sanatate. In timp ce multe persoane sunt constiente de importanta ei, putine sunt cele care o fac intr-adevar corect. 

Citeste mai mult!

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter