Afectiuni gingivale

Ce sunt afectiunile gingivale?

Una dintre cele mai cunoscute afectiuni gingivale este Gingivita. Aceasta este o inflamatie superficiala a gingiilor. Aceasta apare din cauza bacteriilor si reprezinta primul stadiu al afectiunii parodontale. Spre deosebire de stadiul urmator, parodontita, ea este reversibila. Daca nu este tratata la timp, poate evolua catre afectiuni mai serioase si poate duce chiar pierderea dintilor.

Cum se trateaza afectiunile gingivale?

Tratamentul gingivitei trebuie efectuat inca din stadiile incipiente ale afectiunii, pentru a preveni aparitia complicatiilor. Tratamentul profesional al gingivitei include, de regula, proceduri precum: curatarea profesionala a dintilor, indepartarea placii dentare, a tartrului si a bacteriilor din cavitatea bucala.

Restaurarea dentara – in cazul in care exista plombe sau coroane dentare care ingreuneaza curatarea corecta a dintilor sau care produc iritatii ale gingiei, medicul stomatolog va reface dintii afectati.

Citeste mai mult!

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter