Seturi cadou

Ce poate contine un set de cosmetice cadou

Seturile cadou contin o gama completa de produse complementare ce asigura o ingrijire completa. Pentru femei ele vin insotite de portfard, blush, rimel, iar trusele pentru barbati contin lotiune dupa ras, deodorant, crema hidranta sau lotiune barba.

Cand este potrivit sa oferim un set de cosmetice cadou

Zilele de nastere sunt fara indoiala cele mai populare ocazii pentru a oferi un set cadou. Pentru fiecare, tanar sau in varsta, aceasta este o zi speciala, care trebuie marcata cu sampanie, tort, cadouri si fotografii, creme, parfumuri. Daca relatia dintre tine si sarbatorit este una apropiata, cadoul ar trebui sa fie mai substantial. In cazul in care este vorba de colegi de lucru sau de orice alte persoane mai putin apropiate, o mica atentie este suficienta. 

Cauta dupa:

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter