Lista produselor SOLARTIUM GROUP

Solartium Group este o companie farmaceutica cu sediul in Romania, parte a grupului Synapsis,cu o prezenta importanta in Europa Centrala si de Est. SOLARTIUM GROUP devine in 2011 partener al European Pharma Network, o retea farmaceutica formata din centre europene de cercetare si dezvoltare noi molecule si importanti producatori din Europa si SUA. Ca urmare a acestui parteneriat, portofoliul Solartium cuprinde doar terapii de ultima generatie, cu importante dovezi clince, in exclusivitate pentru Romania si in masura sa raspunda unor cerinte stricte de eficienta si siguranta.
Compania sustine medicina bazata pe dovezi si progresul in domeniul farmaceutic, pentru cresterea eficientei si sigurantei tratamentelor actuale in domeniul dermatologiei, ginecologiei si urologiei. Solartium este certificat GDP (Good Distribution Practice) si unic reprezentant in Romania al producatorilor Synapsis (Cipru), Medigene (Germania), Stratpharma (Elvetia), Laboratori Farmaceutici Krymi (Italia) si ProgeFarm (Italia).

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter