Dupa plaja

Cum alegi produsele de protectie dupa plaja?

Atunci cand iti supra expui pielea la Soare, la plaja, la piscina, este bine sa folosesti produse care sa te protejeze. Aceste produse au un Indice de Protectie (IP) cunoscut sub numele de SPF (Sun protection Factor). El masoara nivelul de protectie al produselor solare care protejeaza de razele UVB.

Acest indice este evaluat conform testelor standardizate. De exemplu, un indice de 50 inseamna ca o persoana are de cincizeci de ori mai multe sanse de a suferi de arsuri solare daca nu aplica crema de protectie. Cu toate acestea, testele de laborator nu pot lua in considerare cu certitudine toate conditiile din mediul inconjutator, cum ar fi apa, nisipul, altitudinea, transpiratia etc.

Citeste mai mult!

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter