Vitamine si suplimente copii

De ce sunt necesare vitaminele si suplimentele in alimentatia copiilor ?

Necesarul de vitamine al unui copil poate fi asigurat exclusiv printr-o alimentatie echilibrata. In general, o dieta echilibrata, bogata in fructe, legume si fibre asigura necesarul de vitamine de care orice copil are nevoie. Dar cand alimentatia nu acopera tot necesarul de vitamine sau suplimente, sau sunt perioade in care anumite produse lipsesc, este bine ca cel mic sa primeasca cele necesare si din alte surse.

Ce vitamine si suplimente pentru copii gasesti la Spring, Farmacia la Pret Mic ?

Aici gasesti toate gamele de vitamine si suplimente pentru copii. Vitamina A,B, C, D si D3, calciu, zinc, Cavit, Minimartieni, suplimente si multivitamine si game diverse.

Citeste mai mult!

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter