Lista produselor PLANTEXTRAKT

De aproape 30 de ani, Plantextrakt fabrica extracte vegetale si produse naturale originale, de inalta calitate, a caror eficacitate este apreciata de catre medici, farmacisti, pacienti – din Romania si de peste hotare. 

Compania a fost infiintata in toamna anului 1991 ca firma mixta romano - germana cu sediul la Radaia, 14 km departare de Cluj Napoca, intr-o zona nepoluata, in mijlocul naturii, Laboratoarele Plantextrakt au o experienta de peste 27 de ani in prelucrarea plantelor, cu realizarea de preparate fitoterapice, gemoterapice si medicamente homeopatice.

Platforma industriala are o suprafata de 38.000 m2, din care 3.500 m2 o reprezinta halele de productie si zonele de depozitare, iar pe o suprafata de peste 12 ha se intind culturile ecologice de plante medicinale.
In perioada 1992 - 1995 firma a functionat in exclusivitate prin activitatea de export de materii prime pentru homeopatie - tincturi mama - pe pietele farmaceutice din Europa de Vest (Germania, Austria, Italia) si din Extremul Orient (India, Pakistan), activitate care continua si in prezent.

Incepand cu 1995 produsele fitoterapice PlantExtrakt sunt autorizate pentru comercializare pe piata farmaceutica romaneasca, iar din 1996 s-au lansat pe piata medicamentele homeopatice in doua forme farmaceutice: granule homeopatice si picaturi homeopatice.

Anual, PlantExtrakt este inspectat de catre beneficiari externi intr-un program organizat de audituri de calitate. Se urmareste analiza solurilor la culturile ecologice si pe zonele de recoltare, urmarirea fabricatiei in dosarele de inregistrare a productiei si in documentele de calitate, respectarea conditiilor de lucru specifice si in mod deosebit sistemul de management al calitatii.

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter