Digestie usoara

Ce suplimente sunt necesare pentru o buna digestie a bebelusului ?

Laptele matern are minunatul efect de a asigura bebelusului toate necesitatile nutritionale, indiferent daca mama are sau nu o dieta perfecta. Asta nu inseamna insa ca alimentatia mamei poate fi neglijata. O dieta saraca in calorii sau bazata pe un singur grup de alimente poate afecta calitatea si cantitatea de lapte. In plus, daca bebelusul nu sufera din pricina alimentatiei mamei, acelasi lucru nu este valabil si in cazul tau, pentru ca vei avea nevoie mai mult ca oricand de toata energia si puterea pe care ti-o ofera o dieta echilibrata.  Altfel spus, ca un bebelus sa aiba o digestie sanatoasa, mama trebuie sa introduca in dieta vitamine si suplimente precum: Vitamina C, Omega 3, Fier, Calciu, Vitamina D si Vitamina A.

Ce suplimente pentru digestia usoara a bebelusului gasesti la Spring, Farmacia la Pret Mic ?

Aici gasesti produse de la Alinan, Antimetil, Colief, Enterolactis, Refflor, Eubiotic, Infacol, Pediakid, Protectis, Secom si Tasectan.

Citeste mai mult!

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter