Ingrijire nas, ochi si urechi

Produse de ingrijire Nas, Ochi si Urechi - Bebe si Copii

E foarte important sa avem grija de pielea copiilor, iar in caz de raceala acestia se pot irita usor pe piele la nivelul nasului, ochilor. Iritatiile cauzate de scutec sunt foarte frecvente la bebelusi, cu precadere in primul an de viata. Pielea sugarilor este foarte sensibila si poate fi foarte usor afectata. Pentru a recunoaste o inflamatie cauzata de scutec, o mama trebuie sa fie atenta atunci cand isi schimba micutul. Daca pielea este rosie in zona scutecului, calda la atingere si inflamata, uneori si cu mici bubite rosii, atunci trebuie luate masuri deoarece aceasta s-a iritat.

Citeste mai mult!

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter