Sarcina si alaptare

Ce produse sunt necesare pentru o prospata mamica ?

In primele 3 luni este nevoie de mai multe tipuri de haine. Apoi provizii de scutece si formule de lapte. Apoi haine pe marimi diferite, pana la 6 luni. Este prioritar confortul copilului care oricum doarme foarte mult in primele luni si care nu trebuie schimbat de 10 ori pe zi in haine incomode. Plus ca hainele din bumbac il ajuta sa respire altfel.

Ce produse pentru igiena personala a mamei gasesti la Spring, Farmacia la Pret Mic ?

Aici gasesti produse precum servetele intime, pompa electrica de san, gama Dettol dezinfectanti, capsule Elevit, gama reparatorie pentru piele de la Rilastil si produse de la Topfer.

Citeste mai mult!

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter