Activitate cerebrala

ACTIVITATE CEREBRALA: Medicamente si suplimente

Potrivit unui studiu publicat de revista Nature, cercetătorii au stabilit că activitatea neuronală în exces ar scurta durata vieții, iar diminuarea acesteia ar putea avea efectul opus. Oamenii de știință spun că este vorba despre un rezultat preliminar al cercetării și că, în această fază, nu pot face recomandări medicale. Noua descoperire ar putea fi, însă, folositoare pentru a înțelege cum poate fi încetinit procesul de îmbătrânire. Cercetătorii cred că activitatea creierului ar putea fi influențată fie prin medicamente sau prin activități precum meditația.

Stimularea activitatii creierului

Exista anumiti nutrienti care ajuta asupra functiei creierului. Multe dintre ele pot imbunatati memoria, atentia, concentrarea, pot stimula vigilenta si motivatia, pot creste claritatea mentala si creativitatea. Luand suplimentele potrivite, ne putem proteja impotriva declinului mental odata cu inaintarea in varsta, imbunatatindu-ne, de asemenea, abilitatile cognitive din prezent. Sanatatea creierului ar trebui sa reprezinte o prioritate. In timp, organismul nostru isi pierde mare parte din capacitatea sa de a se vindeca.

Citeste si despre cum sa eviti hipoxia cerebrala

Citeste mai mult!

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter