Corp

Creme de corp si lotiuni de corp

Cand vine vorba de produsele destinate ingrijirii corpului, lucrurile se complica. Natural este principalul cuvant-ghid in cautarea produselor destinate ingrijirii corpului. Fie ca este vorba de creme de corp intens hidratante sau de lotiuni parfumate, aceste cosmetice trebuie sa contina preponderent ingrediente naturale.

Cum se folosesc cremele si lotiunile de corp

Cremele de corp nu sunt foarte diferite fata de lotiuni, fiind tot o combinatie intre apa si ulei, doar ca acestea au o consistenta mai groasa. Cremele sunt bune pentru hidratarea pielii pe timpul sezonului rece, insa alegerea depinde de tipul pielii. Daca pielea ta este foarte uscata, poti incerca un alt produs, anume untul de corp. In comparatie cu lotiunea de corp, untul hidrateaza mult mai intens pielea. Acesta contine ingrediente naturale precum untul de cacao, untul de shea sau untul de jojoba, foarte benefice pentru piele.

Untul este mult mai gros decat lotiunile si cremele de corp, motiv pentru care poate forma un strat protector pe piele pentru a preveni pierderea umiditatii. Daca folosesti unt de corp pe timpul verii, poti sa simti pielea prea grasa. De aceea, untul de corp este mai potrivit in zilele racoroase de iarna. In cazul in care pielea are nevoie de hidratare intensa, poti folosi untul chiar si pe perioada verii.

Cand se folosesc cremele si lotiunile de corp

O crema de corp trebuie sa o utilizezi intotdeauna in functie de mentiunile de pe ambalaj. Eticheta produsului pentru ingrijirea corpului trebuie citita in intregime pentru ca detine informatii importante despre modul de utilizare, ingrendientele din care este fabricata (poate pielea ta reactioneaza negativ la unele dintre acestea, de aceea trebuie sa le citesti), termenul de valabilitate.

Cert este faptul ca inainte de aplicarea oricarei creme de corp, flaconul trebuie agitat, asa incat compozitia sa fie amestecata suficient de bine pentru a-si face efectul. In functie de indicatiile de pe eticheta, unele produse pentru ingrijirea corpului se aplica doar pe zonele afectate, iar altele se aplica pe intreg corpul.

Unele creme se aplica doar pe pielea uscata, iar altele pot fi mai eficiente daca se aplica pe pielea umeda. Despre cat de des se poate aplica crema de corp, trebuie sa stii ca acest aspect este mentionat tot pe ambalajul produsul. Spre exemplu, pentru a trata pielea uscata, cu siguranta crema de corp trebuie aplicata dupa fiecare spalare, iar pentru a trata anumite iritatii, poate se recomanda ca produsul pentru ingrijirea corpului sa fie aplicat de maxim doua ori pe zi.

Citeste mai mult!

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter