Protectie solara

Protectie solara

Chiar daca putini stiu asta, produsele cu factor de protectie solara trebuie folosite tot timpul anului nu doar la plaja. Tu stiai de exemplu ca intensitatea radiatiilor UV creste cu patru la suta, la fiecare trei sute de metri altitudine? Practic ar trebui sa te ungi cu o crema de protectie solara la fiecare doua ore, indiferent de valoarea FPS.

Ce factor de protectie solara sa folosesc?

Singura diferenta intre factorul 70 si factorul 30 la o crema sau lotiune este cantitatea de raze al caror acces la pielea ta este blocat. Durata de actiune este, insa, de doua ore, in ambele cazuri. Importanta este si cantitatea de crema. Normele spun ca, pentru fata si decolteu, ai nevoie de 5 ml de crema (adica 22 mg pe centimetru patrat). Se aplica intotdeauna pe pielea curatata, peste crema de zi.

Citeste mai mult!

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter