Lista produselor HARTMANN

GRUPUL HARTMANN a aparut in 1818, când Ludwig von Hartmann a achiziționat fabrica de filare Meebold. Fiul său, Paul Hartmann Sr., a fondat mai târziu Compania de albire, vopsire și îmbrăcăminte Paul Hartmann, o fabrică de materiale de pansament care a revoluționat îngrijirea rănilor.

Astazi compania este lider in zona de asistența medicală prin produse pentru: gestionarea rănilor, dezinfectare, prevenirea riscurilor, gestionarea incontinenței urinare și asistența medicală personală.

În iunie 2018, HARTMANN a sarbatorit aniversarea de 200 de ani. CEO-ul HARTMANN, Andreas Joehle și toți cei de la HARTMANN, alaturi de medici, asistenți medicali, tehnicieni medicali, îngrijitori și profesioniști din domeniul sănătății din întreaga lume au vorbit despre produsele lor.

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter