Imunitate forte

Ce este imunitatea?

Imunitatea este capacitatea organismului de a anihila agentii patogeni cu care intra in contact. Imunitatea se dezvolta inca de la nastere, insa pe parcursul vietii poate fi afectata de mai multi factori. Persoanele cu imunitate puternica se imbolnavesc rar si au capacitatea de a se vindeca mai repede, dar și de a face fata stresului mai usor. Pe de alta parte, s-a demonstrat ca intre procesul de imbatranire si imunitate exista o stransa legatura, chiar mai puternica decat trecerea timpului.

Sistemul imunitar detecteaza virusurile, bacteriile, parazitii, ciupercile, substantele nocive si alte corpuri straine care nu sunt compatibile cu organismal uman si le anihileaza. Un sistem imunitar sanatos va sti sa diferentieze agentii patogeni de tesuturile sanatoase si astfel sa-i elimine din corp. Un rol deosebit de important al sistemului imunitar este in prevenirea si tratarea cancerului, acesta avand capacitatea de a lupta contra propriilor celule care si-au modificat forma si structura.

Cum se poate intari imunitatea?

Inca de la inceputul toamnei se recomanda intarirea sistemului imunitar cu ajutorul suplimentelor alimentare cu rol imunostimulator. Vitaminele, in special vitamina C, si mineralele, in special zincul, sunt deosebit de importante in sustinerea sistemului imunitar. Consumati zilnic fructe si legume, acestea fiind si bogate in antioxidanti, substante cu rol in anihilarea radicalilor liberi responsabili de imbolnavirea organismului, dar si de imbatranirea prematura. Introduceti in dieta produse apicole, iaurt, aliment bogat in probiotice care sustin buna functionare a tractului gastrointestinal, dar si ceaiuri cu rol in cresterea imunitatii, categorie din care face parte ceaiul de lamaie cu ghimbir, ceaiul de macese, ceaiul de catina si ceaiul de echinaceea, dar si ceaiul verde, bogat in antioxidanti.

Descopera cum sa ai o imunitate forte

Citeste mai mult!

Cauta dupa:

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter