La Roche Posay

Povestea produselor la Roche Posay a inceput in urma cu 15 ani in Spania de la o intalnire intre presedintele Societatii Dermatologice Spaniole si Laboratoarele Dermatologice La Roche-Posay. Aceasta colaborare fara precedent a condus la un training medical special cu scopul de a stimula constientizarea dermatologilor tineri in ceea ce priveste aparitia unor noi metode terapeutice, cat si importanta protectiei solare. Si asa s-au nascut produsele pe care si azi lumea le cauta in lumea intreaga.

Citeste mai mult!

Cauta dupa:

Producator

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter