Inima sanatoasa

Cum sa ne mentinem sanatatea sistemului cardiovascular

Cu fiecare bataie, inima pompeaza sange in organism. Bate de aproximativ 70 de ori pe minut, insa valoarea se dubleaza in timpul exercitiului fizic sau in momente de emotie extrema. Sangele este pompat inspre exterior din camerele stangi ale inimii, fiind transportat catre artere, ajungand in final catre capilarele din toate tesuturile, precum pielea sau alte organe. Dupa ce livreaza oxigenul si substantele nutritive si dupa ce colecteaza reziduurile, sangele ajunge in camerele din partea dreapta a inimii printr-un sistem de vene largite. In timp ce circula prin ficat, reziduurile sunt indepartate. 

Prin urmare, este vital sa sa mentinem sanatatea sistemului cardiovascular. Trebuie sa stim ca exista numeroase boli care pot afecta sanatatea inimii, iar o inima grasa unde exista un colesterol marit sau o greutatea excesiva poate duce la dereglari de puls si tensiune. Inimare are numeroase functii si intotdeauna va exista un risc cardiovascular marit la persoanele care consuma alcool in exces sau fumeaza. E important sa intelegi cum functioneaza inima, sistemul circulator, ca sa ai grija de sanatatea ei. Trebuie sa stii cum poate avea inima energie ce vitamine si cum arata un supliment alimentar ideal pentru inima.

Citeste mai mult!

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter