Lista produselor FITERMAN PHARMA

Fiterman Pharma este o companie farmaceutica unde perseverenta, pasiunea si dedicarea sunt motoarele care le definesc activitatea de peste 20 de ani. Inca de la infiintarea companiei din 1995, Fiterman s-a transformat in cel mai dinamic producator roman din aria medicala: producator de medicamente, dispozitive medicale, suplimente alimentare si dermatocosmetice. In aprilie 2013, compania a inaugurat, in judetul Iasi, o noua facilitate de productie de peste 4000 mp, certificata GMP de catre ANDM.

In activitatea lor sunt mereu inspirati de pacienti pentru a crea produse inovative adecvate nevoilor acestora. Fiterman Pharma are o echipa formata din specialisti in farmacie, medicina, biochimie si bioinginerie medicala. Impreuna, au creat, dezvoltat si produs peste 100 de produse care acopera 15 arii terapeutice.

Fiterman Pharma respecta cele mai inalte standarde de calitate pentru fabricarea fiecarui produs, obtinand de-a lungul anilor certificare GMP, ISO 9001:2008 TUV AUSTRIA si ISO 13485:2012 TUV AUSTRIA HELLAS.

Top vanzari
Foramen 350920 Pharma Ortodontic Periuta de dinti

Foramen Pharma Ortodontic Periuta de dinti pentru aparat dentar Conturul...

13,50 RON
Secom Jarro-Dophilus Infant, 15 ml

Supliment alimentar Jarro-Dophilus® Infant, Jarrow Formulas, 15 ml...

65,16 RON

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter