Articulatii, oase si muschi

Cum sa mentinem sanatatea oaselor, articulatiilor si a muschilor

Stilul modern de viata isi pune deseori amprenta asupra afectiunilor pe care le resimtim, multe stari patogene inregistrand o incidenta crescuta astazi. Astfel, spondiloza si artroza sunt doar cateva dintre reumatismele degenerative cu o larga raspandire in epoca actuala. Spondiloza apare ca urmare a uzurii discurilor intervertebrale, determinand o alterare biochimica a cartilajelor articulare la acest nivel. Pe masura ce afectiunea progreseaza, inflamatiile si durerile se extind, generand atrofie musculara locala, tulburari respiratorii si chiar tulburari ale circulatiei sanguine.

Altfel spus, daca nu ai grija de articulatii pot aparea dureri, probleme articulare, inflamatii, crampe, dureri pe oase, in muschi, la picioare, spate, spasme la gambe, intepaturi.

Tot ce vrei sa stii despre durerile articulare

Citeste mai mult!

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter