Medicamente fara prescriptie medicala. OTC

IMPORTANT!

Produsele din aceasta categorie se livreaza DOAR in BUCURESTI/ILFOV si doar dupa ce sunt completate toate datele.

Toate comenzile pentru a fi procesate trebuie platite cu CARDUL.

Daca aveti intrebari/nelamuriri despre produsele pe care urmeaza sa le comandati accesati rubrica INTREABA FARMACISTUL.

Medicamentele fara prescriptie medicala pot fi cumparate doar din farmaciile autorizate sau din cele online, in conditii de maxima siguranta (exemplu: Spring, Farmacia la Pret Mic). Medicamentele pot fi folosite de mai multe persoane, cu diferite simptome si afectiuni (de exemplu: dureri de cap, raceala si gripa, alergii,). Sunt diferite fata de medicamentele eliberate pe baza de reteta, dar pot fi daunatoare daca nu sunt administrate corect. La Spring, Farmacia la Pret Mic gasesti medicamente fara prescriptie, medicamente otc pentru anxietate, somn, alergie, orice ai in lista gasesti aici.

Ce sunt medicamentele fara prescriptie - OTC

Medicamentele care se elibereaza fara prescriptie medicala sunt acele medicamente care, prin compoziţie şi indicaţii, pot fi utilizate fara intervenţia unui medic, in scopul stabilirii diagnosticului, al prescrierii acestora sau pentru monitorizarea tratamentului, fiind suficiente, la nevoie, sfaturile farmacistilor. Medicamentele care se elibereaza fara prescriptie medicala trebuie utilizate conform prospectului sau indrumarii specialistilor in domeniul sanatatii.

Cum se administreaza medicamentele OTC - precautii - detalii

Oricine poate cumpara medicamente fara prescriptie sau reteta medicala (OTC). Aceste tipuri de medicamente pot ajuta la tratarea sau prevenirea simptomelor unor boli sau a diverse probleme de sanatate. Cu toate acestea, uneori OTC-urile pot provoca efecte neplacute sau reactii adverse. Acestea pot sa apara ca urmare a interactiunii dintre mai multe medicamente, sau din interactiunea dintre medicamente si anumite produse alimentare.

Cel mai bine este ca orice persoana sa fie constienta de riscuri pentru a le preveni si evita. In cazul unor medicamente complicatiile pot fi destul de neplacute, de aceea trebuie ca orice persoana sa citeasca cu mare atentie prospectul sau eticheta oricarui medicament eliberat fara prescriptie medicala pentru constientiza efectele adverse.

Cauta dupa:

Medicamente pentru
newsletter