Hairstyling

Produse pentru Hairstyling

Aspectul parului si coafura sau hair styling – ul unei persoane contribuie la prima impresie lasata. La fel ca si tenul, imbracamintea si limbajul corporal. Cu toate acestea, multa lume nu acorda foarte mare importanta parului, nici macar in ocazii importante. Multe femei, cand au nevoie sa isi “aranjeze” parul, merg pur si simplu la un salon de coafura si “cumpara” un brushing. Acesta poate fi cerut mai mult sau mai putin sofisticat, in functie de ocazie. Si la atat se rezuma cererea, lasand totul apoi pe mana coaforului sau a stilistului de par.

Ce produse de hairstyling gasesti la Spring, Farmacia la Pret Mic?

Aici gasesti produse precum: masca de par, fixativ, gel modelare bucle, Spuma de par, spuma de volum, sampon spray, fixativ.

Ce branduri de produse de hairstyling gasesti la Spring, Farmacia la Pret Mic ?

Aici gasesti branduri precum Collistar, GYADA, Moroccanoil, TIGI si WELL.A

Citeste mai mult!

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter