Suplimente pentru sportivi

Ce suplimente sunt indicate sportivilor de performanta

Suplimentele nutritive pentru sportivi promit persoanelor care depun un efort fizic sustinut mai multa forta, energie, rapiditate si vigoare musculara, datorita nutrientilor si substantelor pe care le contin.

Multi sportivi recurg la aceasta forma de suplimentare nutritionala pentru a-si creste performanta, insa eficacitatea si siguranta acestor produse ramane discutabila, de aceea este nevoie intotdeauna de supravegherea medicului in administrarea suplimentelor alimentare pentru sportivi.

Ce suplimente si proteine se iau pentru masa musculara

Cele mai bune suplimente pentru masa musculara sunt Creatina si Glutamina.

Creatina este o molecula de energie care contribuie la forta musculara. De asemenea, creatina conduce apa in muschi, ceea ce le mareste capacitatea de a creste. Consumati creatina cu o bautura bogata in carbohidrati, experientele au aratat ca insulina ajuta la absortia creatinei.

Glutamina este un aminoacid benefic in mod deosebit atunci cand corpul este sub stres puternic. Daca va antrenati cu intensitate mare, ceea ce duce la crestere musculara, atunci sigur aveti nevoie de glutamina. Aceasta ajuta corpul sa stocheze glicogenul, acest surplus de carbohidrati inmagazinat in muschi. Cand acestea sunt pline, sunteti mai predispusi sa obtineti o balanta pozitiva a azotului in muschi.

Glutamina mai are rolul de a micsora nivelul de cortizol ajuns in muschi. Cortizolul este un hormon de stres care creste odata cu intensitatea antrenamentului si poate determina o distrugere a tesuturilor musculare, facand corpul sa arda proteina, ceea ce nu este de dorit pentru culturisti. Suplimentarea cu glutamina poate ajuta la evitarea acestui efect.

Citeste mai mult!

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter