Lista produselor ELEPHANT PHARMA

ELEPHANT a fost fondată pe 8 august 1988 și este astăzi printre cele mai importante companii din domeniul serviciilor de fabricație farmaceutică; suntem, de asemenea, unul dintre principalii furnizori de capsule de gelatină și sticlă de ambalare farmaceutică pentru industria farmaceutică sârbă. Compania noastră are parteneriate sau este implicată în relații de afaceri, cu un număr semnificativ de companii din întreaga lume.

În 2002, ELEPHANT și-a deschis propria unitate de producție la Belgrad, unde producem suplimente dietetice STRONG NATURE, ca fiind principalul brand și, în același timp, efectuează servicii de fabricație de contact pentru mai mult de 30 de companii diferite din Serbia și din regiune. ELEPHANT oferă servicii complete clienților săi - dezvoltarea produsului de la definiția formulării până la proiectarea finală a pachetului.

ELEPHANT și-a modernizat sistematic activitatea prin introducerea standardului ISO 9001: 2008 cu HACCP, care a integrat sistemul de control al calității și controlul punctelor critice în toate procesele de producție. Compania noastră a fost certificată de renumita companie germană TÜV BAYERN SAVA-GERMANIA.

Marca STRONG NATURE a fost înființată în 2002 cu obiective de producție de suplimente alimentare de calitate superioară, adaptate la nivelul de viață al țării și regiunii în care locuim. Astăzi, STRONG NATURE se numără printre liderii de pe piața internă în categoria suplimentelor alimentare.

Printre piața Serbiei, produsele STRONG NATURE pot fi găsite pe piețele din Austria, Spania, Federația Rusă, România Ungaria, Slovacia, Republica Cehă, Lituania, Azerbaidjan, Estonia, Slovenia, Bosnia și Herțegovina și Muntenegru și curând pe piață din Emiratele Unite, Cipru și Macedonia. În acest moment, produsele FORTE NATURE au peste 100 de înregistrări de produse pe piețele de export.

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter