Hemoroizi

Hemoroizii sunt o problema extrem de frecvent intalnita cu care se confrunta aproximativ 50% dintre oameni pana la varsta de 50 de ani. Motivele pentru care apar hemoroizii sunt variate si de multe ori nici specialistii nu pot spune cu certitudine de ce apar. Simptomele tipice includ: durerea locala, mancarimea (pruritul anal), sangerarea si umflaturi (proeminente in zona rectala). Din fericire, exista o rezolvare.

Ce sunt hemoroizii: simptome si tipuri

Venele hemoroidale sunt vase de sange care se afla in peretele rectului si anusului. Dar afectiunea pe care majoritatea dintre noi o cunoastem ca „hemoroizi” reprezinta dilatarea acestor vene si este asemanatoare varicelor membrelor inferioare. Hemoroizii sunt impartiti in doua tipuri principale:

hemoroizi externi, sunt situati in exterior, inferior de jonctiunea anorectala, in preajma orificiului anal, sub tegument
hemoroizi interni, se gasesc in interiorul rectului, deasupra jonctiunii anorectale, de obicei cauzeaza sangerari.

Citeste despre legatura dintre colon iritabil si hemoroizi

Citeste mai mult!

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter