Lista produselor BIOCLIN

BIOCLIN - Produse dermatocosmetice inspirate de natura

De la inceput, BIOCLIN si-a luat angajamentul sa inteleaga natura. Produsele companiei au la baza ingrediente naturale active, iar asta fac ca toate produsele sa fie eficiente si sigure. În Laboratoarele de Cercetare Bioclin, puterea conținută de fiecare plantă este extrasă în forma cea mai pura si devine mai eficientă și funcțională prin munca experților si cercetătorilor din cadrul companiei.

Plantele conțin o serie de proprietăți care pot fi utile în îngrijirea pielii și părului: unele au efect hidratant, regenerativ; altele au efect antimicrobian și antioxidant; altele au efect de purificare, de restructurare și de întărire.

Ingredientele din cadrul formulelor de tratament sunt numite „ingrediente active”, deoarece acționează direct asupra pielii și părului. Originea naturală a ingredientelor active garantează eficacitatea biologică maximă și siguranța dermatologică. Studiile clinice și metodele de producție au dovedit de fiecare data ca intelegem natura si ca respectam mediul inconjurator.

În ultimii ani BIOCLIN a investit în dezvoltarea durabilă, deoarece cheia spre succes este combinarea activa dintre inovație și sustenabilitate. Calitatea produselor Bioclin este garantată de această combinație specială, care marchează siguranța dermatologică cu bunăstarea cosmetică, totul printr-o abordare naturală.

Scurt istoric

In anul 1870 se naste fondatorul BIOCLIN, Domenico Ganassini. Înca din adolescenta, el dezvoltă o pasiune pentru cercetări chimice și biochimice. Asa apare in anul 1935 - "Istituto di Ricerche Biochimiche Ganassini" - compania mamă a Bicolin, cu sediul la Milano.  5 ani mai tarziu, mai exact in 1940, apare si Fundația Ganassini cu scopul de a finanța, selecta și sprijini cercetătorii și proiectele științifice care merită. Azi, dupa 85 de ani la infiintarea institutului, compania BIOCLIN si-a extins prezenta in numeroase tari si continente. 

Azi, pasiunea Bioclin pentru imbinarea ingredientelor din natura si combinarea lor cu rutinele de ingrijire a pielii și părului, prin combinarea ingredientele active din natura cu tehnologia, prin intelegerea nevoilor omului de ingrijire cu sustenabilitatea mediului inconjurator duc in continuare la crearea de produse cosmetice durabile care combină anii de cercetăre cu nevoia de a asigura protecția mediului.

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter