Lista produselor WALMARK

Compania WALMARK a fost infiintata in 1990 declarandu-si orientarea strategica catre domeniul farmaceutic si concentrandu-si atentia spre piata suplimentelor alimentare, medicamente si alimente pentru sportivi.

Grupul Walmark detine una dintre cele mai moderne fabrici de produse farmaceutice respectand regulile privind Bunele Practici de Productie (GMP) sub licenta de productie si distributie a medicamentelor. Compania are sucursale in noua tari europene: Cehia, Romania, Polonia, Slovacia, Ungaria, Bulgaria, Lituania, Letonia si Franta.

Exportul suplimentelor alimentare se realizeaza si in alte douazecisipatru de tari din lume. Investitiile companiei sunt concentrate spre imbunatatirea si extinderea portofoliului de produse, avand ca principal obiectiv satisfactia consumatorilor si sustinerea unei vieti sanatoase.

Top vanzari
Listerine apa de gura Coolmint, 1L

LISTERINE® Coolmint este o apa de gura pentru uz cotidian, cu...

25,40 RON
Avene Couvrance compact fond ten normal/mixt Porcelain 01, 10g

Fondul de ten Avene Couvrance este esential daca aveti o piele cu...

64,90 RON
GNC Big 50, Complex Vitamina B, 100 tablete

Vitaminele B sunt vitamine hidro-solubile, esentiale pentru metabolismul...

129,00 RON

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter