Plasturi

Un plasture este o bucata de panza pe care s-a intins o pasta medicinala densa si lipicioasa, care se aplica pe o rana pentru a o feri de o eventuala infectie sau cu care se fixeaza un pansament. Plasturele protejeaza zona ranita de bacterii, frecare sau murdarie. Astfel, recuperarea zonei afectate este usurata.

Exista mai multe tipuri de plasturi in functie de zona pe care dorim sa o protejam. Plasturi pentru leziuni la nivelul tegumentului de la picioare, plasturi antireumatici, plasturi pentru taieturi sau alte leziuni deschise, plasturi cu rivanol sau alte substante antiseptice, plasturi anti-herpes, plasturi rezistenti la apa, plasturi anti-fumat.

Citeste mai mult!

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter