Lista produselor ALCON

Alcon este liderul global in ingrijirea ochilor, dedicat sa ajute oamenii sa vada impecabil. Cu o istorie de peste 70 de ani, Alcon sunt cea mai mare companie de dispozitive de ingrijire a ochilor din lume - cu afaceri complementare in Chirurgie si Oftalmologie.

Alcon are depozite in peste 70 de tari si servesc pacienti din mai mult de 140 de tari. Au o istorie lunga si in fiecare an investesc o suma substantiala in Cercetare si dezvoltare pentru a satisface nevoile clientilor si cerintele pacientilor.

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter