Pansamente

Pansamente sterile pe Spring, Farmacia la Pret Mic

Pansamentul steril sau pansamentul pelicula este un tip de pansament care se aplica pe plagile in curs de cicatrizare si realizeaza o protectie cutanata invizibila, sterila, permeabila la aer, constituita dintr-un film (pelicula) de material plastic sau acrilic.

Pansamente Hartmann - de ce sunt populare

Compania HARTMANN ofera o gama diversificata de produse pentru tratamentul plagilor: pansamente hidroactive (din poliacrilat, spuma, alginati, hidrocoloizi, hidrogeluri), cu straturi de contact impregnate, comprese absorbante (cu capacitate de absorbtie mare si foarte mare), pansamente utilizate post-operator (rezistente la apa/ transparente, absorbante si foarte absorbante), fixare cu adeziv (rezistenta la apa/ transparenta, cu aderenta puternica), fixare fara adeziv (non-coeziva, bandaje sub forma de plasa si tubulare, centura de calmare a durerii), tifon (tampoane netesute, forme speciale). Produsele HARTMANN de compresie si de sustinere constau in: bandaje de compresie (intindere <100%) si bandaje de acoperire.

Ce tipuri de pansamente exista?

La Spring, Farmacia la Pret Mic gasesti mai multe tipuri de pansamente precum: pansamente uscate, pansamente umede, pansamente alcoolizate, pansamente pe baza de pasta antiseptica, pansamente grase pentru cicatrizare intensiva facute din tifon sau pansamente compresive.

Ce pansamente sunt recomandate dupa scoaterea firelor?

Daca ai suferit o interventie chirurgicala deschisa, plaga dupa o rana in urma unui accident, operatie de apendicita, cezariana, in acest caz pansamentul trebuie schimbat ori de cate ori este nevoie, pentru ca o plaga nu trebuie lasata nepansata 3-4 zile. Dupa 3 zile plaga operatorie poate fi lasata libera daca evolutia este buna. In acest caz se schimba pansamentul cand este umed si favorizeaza contaminarea bacteriana a plagii sau cand pacientul prezinta semne clinice generale si locale de infectie a plagii.

Citeste mai mult!

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter