Lista produselor LAROPHARM

Înfiinţată în 2001, Laropharm este o companie farmaceutică solidă, cu o dezvoltare armonioasă în domeniile pe care le abordează: cercetare, producţie şi distribuţie.

Laropharm deţine una dintre cele mai moderne fabrici de produse farmaceutice, respectând regulile privind Buna Practică de Fabricaţie (GMP) pentru producţia şi distribuţia medicamentelor.

Cu un portofoliu actual de peste 90 de produse (medicamente cu prescripţie medicală, medicamente fără prescripţie medicală - otc-uri şi suplimente alimentare), laboratoare de cercetare de cel mai înalt nivel, linii de producţie moderne şi o puternică echipa de reprezentanţi medicali şi de vânzări, Laropharm se numără printre principalii competitori autohtoni de pe piaţa farmaceutică din România.

Investiţiile companiei sunt concentrate spre îmbunătăţirea şi extinderea portofoliului de produse, având ca principal obiectiv satisfacţia consumatorilor şi susţinerea unei vieţi sănătoase.

Proiectele noastre urmăresc extinderea gamei de produse anual. Pentru viitor prognozăm creşterea ponderii Laropharm pe piaţa internă prin lansarea unor produse premium şi îmbunătăţirea serviciilor.

În ultimii ani strategia companiei s-a concentrat şi către outsourcing devenind beneficiar de contract atât pentru piaţa internă cât şi pentru cea externă.

Laropharm îşi doreşte să ofere pacienţilor din România o alternativă accesibilă şi de calitate pentru medicamente.

Top vanzari
SVR Sebiaclear Crema SPF50, 50 ml

Ten gras cu imperfectiuni, ten mixt/gras cu tendinta acneica.

52,40 RON
Ocuvite lutein forte x 30 cps. – vitamine pentru ochi

Ocuvite lutein este un supliment pe baza de vitamine, minerale si...

35,40 RON
BiSeptol Spray cu Argint coloidal fara alcool, 20ml

BiSeptol Spray cu Argint coloidal fara alcool contribuie la mentinerea...

20,40 RON

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter