Glucometre

Ce este si cum functioneaza un glucometru

Glucometrul este un aparat compact, care poate sa masoare concentratia de glucoza din sange. Este una dintre cele mai mari inventii medicale si a reusit sa ajute extrem de multe persoane ce sufera de diabetul zaharat, mai ales atunci cand vine vorba despre persoane tratate cu insulina.
Glucometrul este invaziv, avand nevoie de o picatura de sange pentru a oferi rezultate. Totusi, exista si solutii care nu necesita intepatura si reusesc sa calculeze fara probleme glicemia.

Cum alegi glucometrul

In principiu, exista doua tipuri de glucometre: cu ac si fara ac. Desi cele fara ac sunt din ce in ce mai populare, cele cu ac sunt cele care insotesc majoritatea diabeticilor si necesita o investitie mai mica. Chiar daca sunt relativ invazive, acestea nu sunt dureroase si au nevoie de cantitati foarte mici de sange pentru a oferi informatiile necesare. Practic, daca iti e frica de ace sau sau sa vezi sange poti alege un glucometru electronic neinvaziv care are senzori de citire.

Cum utilizezi glucometrul

Inainte sa folosesti un glucometru este important sa ai pe pielea curata, fara urme sau alte reziduuri care pot intra in contact cu sangele si sa modifice rezultatul testului. Testarea se face astfel: Se inteapa degetul folosind dispozitivul de intepare special. Se obtine o picatura de sange care se aplica pe banda de testare. Se introduce banda in glucometru, conform instructiunilor aparatului. Apoi apar valorile zaharului din sange. Asta in cazul celui cu ac. Cel fara ac foloseste alta tehnologie.

Citeste mai mult!

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter