Glezniere

Cand este necesara purtarea unei glezniere

Glezniera este un produs destinat atat purtarii de zi cu zi, cat si sportivilor de performanta. Retine caldura si imbunateste circulatia sangelui in zona afectata, asigurand confortul persoanei care o poarta si ajutand la o vindecare mai rapida. Glezniera poate fi utilizata ca masura profilactica atunci cand apare oboseala prematura a muschilor gambei.

Este folositoare in cazul traumatismelor si leziunilor in timpul practicarii sportului si a exercitiilor fizice. Are rol curativ in tratarea diferitelor afectiuni: leziuni, contuzii, hematoame intermusculare, leziuni partiale ale muschilor, miozite, hernii musculare, intinderi si rupturi musculare. 

Cum alegi corect glezniera

Glezniera se alege in functie de zona pe care vrei sa o protejezi extra sau in functie de problema intampinata. In functie de recomandarea medicala glezniera poate fi recomandata pentru: entorsa de glezna, ruptura de tendon Achilian, fracturi la nivelul gleznei si piciorului, fasciita plantara, tendinita Achiliana sau hallux valgus (monturi).

Citeste mai mult!

Cauta dupa:

Producator

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter