Centuri abdominale

Cand este necesara purtarea unei centuri abdominale

Centura abdominala se adreseaza pacientilor cu hernie abdominala, persoanelor care au suferit interventii chirurgicale in zona abdominala, post partum sau in caz de eventratie. Scade riscul aparitiei posibilelor complicatii si grabeste insanatosirea.

Cum alegi centura abdominala

Atunci cand alegi o centura abdominala trebuie sa fii atent la marime si sa o asociezi cu marimea pe care o porti de exemplu la blugi sau pantaloni pentru ca ea trebuie sa fie fixa dar nu prea stramta ca sa blocheze sangele sa circule. Se recomanda purtarea de centuri abdominale cu sisteme de prindere de tip velcro, ceea ce asigura o foarte buna fixare a acesteia pe corp. In plus este bine sa optezi pentru un material care poate fi spalat.

Cum porti corect centura abdominala

Centura abdominala nu trebuie purtata tot timpul pentru ca este nevoie ca si corpul si pielea sa mai respire. Este important sa se faca sesiuni alternative de purtare a acesteia.

Citeste mai mult!

Cauta dupa:

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter