HYALU B5

PIERDEREA PROGRESIVĂ A VOLUMULUI PIELII…

După vârsta de 30 de ani, unele dintre cele mai mari griji cu care se confruntă femeile sunt: pierderea treptată a volumului pielii şi lipsa unui aspect de “plin” al tenului. Pielea începe să îşi piardă elasticitatea şi flexibilitatea, care îi confereau fermitate şi vitalitate. Zi după zi, tenul capătă un aspect mai obosit şi mai tern, iar volumul şi luminozitatea acestuia sunt diminuate treptat.

...ESTE MAI ACCENTUATĂ ÎN CAZUL PIELII SENSIBILE.


Când pielea este sensibilă, înseamnă că bariera cutanată este afectată şi apar semnele precum roşeaţa, mâncărimea, senzaţia de “piele care ţine”, uscăciune severă sau reactivitate la anumite ingrediente, fiind nevoie de o rutină de îngrijire specială.

În plus, semnele îmbătrânirii apar mult mai devreme în cazul pielii sensibile. Acest lucru este cauzat de stresul microinflamator din piele care descompune reţeaua interioară de fibre de colagen şi acid hialuronic. Astfel, pielea sensibilă îşi pierde capacitatea de auto-reparare.

Citeste mai mult!

Cauta dupa:

Producator

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter