Masti de protectie

Ce inseamna masca de protectie TIP I sau TIP II ?

TIP I - Este un dispozitiv medical conform regulamentului UE MDR 2017/745. Ajuta la reducerea particulelor expulzate de catre purtator in mediu. Pentru protectia cailor respiratorii - este un bun mediu de preventie in imprastierea de virusuri care se transmit pe calea aerului. Mastile medicale de tip I sunt utilizate pentru a reduce riscul de raspandire a infectiilor, in special in epidemie sau in situatii pandemice. Pot fi folosite de catre profesionistii din domeniul medical pentru zona ambulatorie si sali de triaj.

TIP II - Este un dispozitiv medical conform regulamentului UE MDR 2017/745. Ajuta la reducerea particulelor expulzate de catre purtator in mediu. Protejeaza purtatorii de a fi stropiti cu fluide corporale si previne transmiterea acestor fluide de la personalul medical la pacient. Mastile medicale de tip II sunt destinate in principal utilizarii de catre profesionistii din domeniul medical, in cabinete medicale, sali de triaj, cabinete dentare sau alte setari medicale cu cerinte similare.

Citeste mai mult!

Cauta dupa:

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter