Scaderea colesterolului

Cauzele cresterii colesterolului

Nivelul colesterolului din sange atinge un nivel maxim la barbati la 60 de ani, in timp ce la femei continua sa creasca pana la 70 de ani. Este important sa adopti un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie echilibrata si miscare, pentru a controla nivelul colesterolului din sange si pentru a avea grija de sanatatea inimii tale. Si ca sa ai grija de sanatatea ta e bine sa folosesti suplimente si vitamine dedicate pentru reducerea colesterolului.

Cele mai eficiente medicamente pentru scaderea colesterolului

Exista mai multe tipuri de medicamente cu actiune de reducere a colesterolului disponibile: medicamente din grupul statinelor, fibratii (clasa de medicamente este utila si pentru nivelurile mari ale trigliceridelor), medicatie inhibitorie a absorbtiei de colesterol (ezetimib) si medicatie inhibitorie a  unei protein -protein convertazei subtilizin/kexin tip 9(PCSK9) implicate in captarea si degradarea LDL colesterolului.

Afla ce inseamna colesterolul bun si la ce ajuta

Citeste mai mult!

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter