Tensiunea arteriala

Cauzele cresterii tensiunii arteriale

Este bine sa intelegi ca valorile tensiunii arteriale variaza de la un moment la altul si sunt influentate de pozitia corpului, respiratie, starea emotionala, practicarea miscarii fizice si somn. Tensiunea arteriala are cel mai mic nivel atunci cand dormi si creste cand esti agitat, stresat sau cand faci miscare. Aceste cresteri temporare ale tensiunii arteriale sunt normale si nu reprezinta motiv de ingrijorare, insa pot afecta acuratetea rezultatului masuratorilor. Dar daca stii ca ai probleme cu valorile tensiunii arteriale, este bine sa folosesti suplimente si vitamine pentru reglarea tensiunii arteriale.

Tratamente eficiente pentru scaderea tensiunii

Daca vrei sa ai o tensiune stabila si care sa nu mai creasca galopant, cercetarile au aratat ca te pot ajuta probioticele. Un tratament care se intinde pe o perioada mai mare de opt saptamani a scazut presiunea sistolica (primul numar) in medie cu 3,6 mm Hg și presiunea diasistolica, in medie cu 2,4 mm Hg. La fel de importanta este alimentatia. Alege cartofi dulci, avocado, iaurt, spanac pentru ca sunt alimente cu efect hipotensor. Si, cel mai important. Elimina sau redu consumul de bauturi alcoolice. Un pahar pe zi e cel mai probabil in regula. Trei cresc tensiunea la oamenii sanatosi. Trecerea de la consumul inalt de alcool la cel moderat poate sa scada presiunea sistolica cu de la 2 la 4 mm Hg.

Descopera cum poti evita o tensiune arteriala marita

Citeste mai mult!

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter