Antioxidante

Ce sunt antioxidantii

Antioxidantii provin din mai multe surse. Unii sunt produsi in mod natural in organism, altii apar in mod natural in alimentele pe care le consumam. Antioxidantii (naturali sau sintetici) pot fi, de asemenea, adaugati in alimente, fie pentru beneficiile pe care se presupune ca le-ar avea asupra sanatatii, fie pentru conservarea alimentelor (antioxidantii impiedica oxidarea in alimente). Si pot fi intalniti si in diferite produse precum suplimente care contin diferite substante active si antioxidanti.

Beneficiile antioxidantilor

Antioxidantii ajuta la incetinirea procesului de oxidare, mentinand electronii in stare de verificare si oprindu-i din a declansa aceasta reactie in lant. Moleculele de colagen - responsabile pentru a da pielii vioiciune, aspect tineresc - sunt cele mai putin probabile ca vor suferi daune drept rezultat al oxidarii. Pielea umana are anumiti antioxidanti naturali, dar acestia sunt alterati de expunerea la mediu, astfel incat exista o necesitate ridicata de a furniza antioxidanti puternici pielii.

Cand se recomanda administrarea suplimentelor cu antioxidanti

Coenzima Q10, luteina si seleniul se numara printre antioxidantii pe care ii gasim sub forma de suplimente, insa nu toti antioxidantii pot proveni din suplimente alimentare. Atentie, insa, la modul de administrare: diverse studii arata ca excesul de suplimente cu antioxidanti face mai mult rau decat bine. Un studiu realizat de cercetatori de la Centrul de Cercetari asupra Cancerului din Göteborg a scos in evidenta faptul ca suplimentele cu antioxidanti administrate in exces pot grabi dezvoltarea tumorilor. Un alt studiu, realizat in Japonia, a aratat ca supradozajul cu antioxidanti proveniti din suplimente poate avea diverse efecte adverse.

Descopera tot ce ai nevoie sa stii despre Coenzima Q10

Citeste mai mult!

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter