Tratamente de par si styling pentru barbati

Rutina de ingrijire a parului pentru barbati este la fel de importanta ca si in cazul femeilor. Lupta cu alopecia (pierderea parului) prematura sunt probleme cu care ne confruntam cu totii. Insa, cu siguranta, produsele cosmetice de ingrijire pentru barbati au nevoie sa fie adaptate stilului unic, masculin. Rutina de ingrijire pentru barbati va deveni astfel un aliat al fortei masculine si al sporirii frumusetii naturale pline de forta si virilitate a barbatilor.

Citeste mai mult!

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter