Cosmetice pentru ras si barbierit

Cum alegi produsele pentru ras?

Alegerea unei creme bune de ras inseamna mai mult decat gasirea unui produs accesibil. Si asta pentru ca nu toate cremele de ras sunt create la fel, mai ales cand este vorba de tipul tau specific de piele. Daca ai pielea sensibila, nu cumpara creme de ras care au in compozitie astringenti, deoarece iti pot irita pielea. Cu toate acestea, barbatilor cu pielea grasa le poate fi benefic astringentul, deoarece reduce grasimea si previne porii infundati. In cele din urma, barbatii cu pielea uscata ar trebui sa foloseasca un produs pe baza de glicerina. Glicerina ofera pielii o umiditate in plus pentru a evita taieturile si crestarile din timpul barbieritului.

Cum alegi produsele pentru barbierit?

Barbieritul este un ritual masculin prin definitie. Este pentru multi barbati un obicei cotidian, asa cum este machiatul pentru femei si un mod prin care orice barbat isi poate personaliza stilul si aspectul fizic.

In functie de stilul fiecarui barbat, dar si de ritmul de crestere al parului facial, barbieritul poate fi o necesitate sau pur si simplu un mod de a crea un look aparte. De la tenul perfect ras, la mustati dese, fiecare decada a fost definita de un anumit trend din acest punct de vedere. Atunci cand alegi un produs de barbierit trebuie sa fii atent sa vezi daca se potriveste cu textura pielii tale.

Citeste mai mult!

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter