Lista produselor DR. PHYTO

Cine suntem ?

Dr. Phyto s-a nascut ca toate lucrurile frumoase din pasiune si dragoste.

Din dragoste pentru copii si parinti, din dragoste pentru profesia noastra, din respect pentru colaboratorii nostri.

Toate acestea, alaturi de pasiunea unei echipe cu experienta, se reflecta in portofoliul Dr. Phyto, care reprezinta solutii fitoterapeutice inovatoare pentru cele mai frecvente patologii din practica pediatrica.

Ne dorim sa construim o poveste frumoasa, in care copiii sanatosi sa fie personajele principale, iar noi, alaturi de dumneavoastra, sa punem umarul in a sustine o viata frumoasa si linistita pentru acestia.

Context

85% din populatia lumii foloseste fitoterapia in scop curativ, conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), iar 45% din medicamentele moderne au la baza extracte vegetale active.

Studiile clinice ne demonstreaza ca efectul terapeutic al produselor din plante de calitate sunt similare celor de sinteza, dar fara efectele secundare ale acestora.

Pastrand standardele inalte ale fitoterapiei moderne, Dr. Phyto protejeaza natural copilaria prin produse inovatoare, cu fitoextracte standardizate si nutraceutice, create si dezvoltate prin tehnologii de ultima generatie.

Solutiile fitoterapeutice ale gamei Phytodep reprezinta o alternativa de prima intentie, blanda si delicata, dar eficienta, in abordarea tulburarilor functionale si a patologiei sugarilor si copiilor. 

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter