Serum pentru ten

Ce este un serum pentru ten?

Serul este un produs cosmetic destinat ingrijirii tenului ce se aplica pe piele dupa curatarea tenului, dar inainte de aplicarea cremei hidratante, cu scopul de a hrani pielea in profunzime cu ingrediente active benefice pentru tenul tau. Serul are in mod particular acest rol de a hrani pielea in profunzime deoarece are o structura fina, compusa din molecule de mici dimensiuni care au capacitatea de a penetra profund pielea si ofera astfel straturilor dermice o concetratie mare de ingrediente active. Aceasta functie face dintr-un ser facial un tratament perfect pentru ingrijirea problemelor specifice ale tenului, cum ar fi ridurile sau alte semne ale imbatranirii tenului.

Serul facial se distinge de alte produse cosmetice prin faptul ca are in compozitie o multitudine de ingrediente active cu rol regenerant si protectiv pentru ten si este foarte concentrat, fiind necesare doar cateva picaturi pentru ingrijirea zilnica a tenului.

Citeste mai mult!

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter