Toner si lotiuni tonice

Ce este un toner pentru ten?

Pielea noastra este in mod natural acidica cu un pH de 5-5.5. Apa are, in mod normal, un pH de 7-9. Asta inseamna ca, de fiecare data cand iti speli fata, pH-ul pielii este deranjat, oferind sansa de dezvoltare a bacteriilor patogene. Tonerul ajuta la restaurarea acestui echilibru rapid, mentinand nivelul acidic sanatos.

Practic, lotiunile tonice sunt produse care corecteaza problemele relationate cu diferitele tipuri de piele si imbratiseaza absorbtia unui produs hidratant. Tenul uscat este catifelat si calmat, tenul mixt este echilibrat, tenul gras este reglat si matifiat si toate tipurile de piele beneficiaza de o hidratare profunda. Un tonic adecvat pielii tale ii poate oferi acesteia o doza sanatoasa din ceea ce are nevoie pentru a arata mai tanara, mai proaspata si mai catifelata.

Citeste mai mult!

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter