Niacinamide

Ce sunt Niacinamidele?

Niacinamida, numită și nicotinamidă, este o formă de vitamina B3, care minimizează roșeața pielii, reduce inflamația, reglează sebumul, combate acneea, rozaceea, problemele de pigmentare și ridurile.

Niacinamida ajută la formarea celulelor pielii, protejându-le, de asemenea, de stresul din mediul înconjurator, cum ar fi lumina soarelui, poluarea și toxinele. Totodata tratează acneea.

Niacinamida poate fi de ajutor pentru acnee severă, în special pentru formele inflamatorii, cum ar fi papulele și pustulele. În timp, se pot observa mai puține leziuni și o textură îmbunătățită a pielii. Minimizează înroșirea și petele. Niacinamida reduce inflamația pielii, care poate ajuta la atenuarea roșeții asociată cu eczemele, acneea și alte afecțiuni inflamatorii ale pielii.

Citeste mai mult!

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter