Fertilitate si conceptie

Ce produse sunt recomandate pentru stimularea fertilitatii feminine

Infertilitatea se defineste prin imposibilitatea unui cuplu de a concepe in interval de 1 an, avand contact sexual neprotejat. Este o problema de cuplu care implica in mod aproape egal ambii parteneri. In aproximativ 40-50% din cazuri, cauza infertilitatii este feminina, in 30% este masculina iar in 10-15% din cazuri infertilitatea este inexplicabila, in ciuda realizarii tuturor investigatiilor de specialitate.

Poate fi surprinzator, dar infertilitatea se datoreaza femeilor in 35% dintre cazuri, barbatilor in 35% dintre cazuri, ambilor parteneri in 20% dintre cazuri si nu poate fi explicata pentru restul de 10% dintre cazuri. Esential este faptul ca atat barbatul cat si femeia trebuie examinati pentru determinarea cauzelor care duc la infertilitatea cuplului. Dar in cazul femeilor este vorba de probleme de ovulatie si atunci intervine stimularea ovariana.

Produsele care vorbesc despre stimulare ovariana au nevoie de cateva ingrediente cheie pentru o rata de succes cat mai mare. Trebuie sa contina Mio-Inozitol, N-acetilcisteina, Folat de Quatrefolic si minim vitamina D3 pentru fixarea anumitor procese si vitamina E. Ingredientul cheie este Mio-inozitolul. Mio-inozitol este un izomer al inozitolului, este o forma specifica din clasa vitaminelor B de care organismul are nevoie pentru o buna functionare. Il intalnim si nesintetizat in anumite produse, dar in principal apare in diferite bauturi energizante si tonice.

Mio-inozitolul este unul din cei 9 izomeri ai inozitolului, substanta care are un rol important in inmultirea si diferentierea celulelor. Mio-inozitolul intervine in functionarea receptorilor insulinici si unele studii arata ca imbunatateste functia ovariana si induce ovulatia, regleaza transmiterea informatiei intra si extra celular, imbunatatind echilibrul hormonal feminin. Mio-inozitolul a fost identificat ca un factor dietar important necesar in toate celulele, fiind necesar pentru reglarea raspunsului celular la stimulii externi, precum si pentru medierea activitatilor enzimatice.

Ce produse sunt recomandate pentru stimularea fertilitatii masculine

Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), infertilitatea este o boala a sistemului reproducator definita de esecul in obtinerea unei sarcini clinice dupa 12 luni sau mai mult de contacte sexuale neprotejate regulate. Problemele de fertilitate vizeaza din ce in ce mai mult cuplurile, nu doar femeile, cercetatorii sugerand ca intre 20 si 70% dintre problemele de fertilitate sunt cauzate de partenerul masculin. Milioane de cupluri din intreaga lume se confrunta cu probleme de fertilitate, iar printre cauzele infertilitatii masculine se numara o calitate slaba a spermatozoizilor sau un numar redus al acestora.

L-Carnitina, L-Arginina, coenzima Q10, vitamina E, zincul, glutationul si seleniul sunt nutrimente esentiale care pot sa imbunatateasca fertilitatea barbatilor care vor sa aiba copii.

Ce produse pentru infertilitate gasesti la Spring, Farmacia la Pret Mic

Aici gasesti produse precum Ginseng Siberian, extract de pudra de maca (Maca este radacina unei plante care creste in Peru, Bolivia, Paraguay si Argentina, este o sursa de tiamina (B1), riboflavina (B2), vitamina B6, calciu si fier), Profecund sau suplimente de la Secom.

Citeste mai mult!

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter