Probiotice si enzime digestive

Enterocolita este o afectiune gastrointestinala care se manifesta prin inflamarea tractului digestiv (intestinul subtire si intestinul gros) ca urmare a unei infectii cu bacterii sau virusuri. Manifestarile enterocolitei sunt vizibile, ele variind de la un caz la altul, in functie de severitatea si evolutia bolii. Cel mai important este un diagnostic, urmat de un tratament corect. In aceste conditii, manifestarile ar trebui sa se amelioreze dupa 2-3 zile si sa dispara complet intr-o saptamana. 

In prim planul tratamentului enterocolitelor se afla corectarea pierderilor de lichide si electroliti, refacerea florei digestive prin administrarea de probiotice, enzime digestive si prin rehidratare.

Citeste mai mult!

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter