Durere in gat

Atunci cand ai simptome precum o durere in gat acuta sau care creste gradual de la o zi la alta este bine sa te orientezi spre suplimente care contin substante care pot calma iritatia din zona laringelui, faringelui. Eucaliptul, mentolul si extratul din radacini de Nalba-mare au efect placut asupra gatului, corzilor vocale si faringelui. La fel de importante ca ingrediente sunt si menta, extractul din radacina de Lemn-dulce, extractul din fructe de Soc si extractul din flori de Tei care calmeaza tractul respirator superior si ajuta la mentinerea confortului cailor respiratorii.

Citeste mai mult!

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter