Scadere febra

Cum apare febra?

Febra este unul dintre cele mai importante simptomuri ale COVID19 sau ale infectiei cu SarsCov2. Temperatura crescuta a corpului si o senzatie de disconfort accentuata: maini care frig, frisoane, ochi care ard. Acestea pot fi semne ale unui episod febril. Chiar daca este principalul simptom al infectarii cu SARS CoV 2, febra apare ca simptom si in alte afectiuni medicale. Totodata febra poate sa apara din cauza supraexpunerii la Soare cand pielea arde din cauza excesului de radiatii UV sau din cauza unei enterocolite acute sau altei sursa de infectie.

Temperatura normala a corpului este intre 36,1 si 37,2 grade Celsius si pentru ca exista peste 8 mld de oameni de rase si zone geografice diferite nu exista un standard pentru temperatura normala a corpului, dar exista un interval considerat a fi normal din acest punct de vedere. Acesta este cuprins intre 36,1 si 37,2 grade Celsius. Atunci cand temperatura trece usor de 37,2 grade, acesta poate fi considerat un episod subfebril, ce poate avea o gama ampla de cauze, printre care si expunerea prelungita la soare. Pentru a te asigura ca totul este in regula cu sanatatea ta, iti poti lua singur temperatura la intervale regulate de timp. Daca temperatura creste, atunci vorbim ci suguranta de o infectie la nivelul organismului si e semn ca s-a instalat febra.

Cum putem tine febra sub control?

Atunci cand temperatura depaseste 39,4 grade- la adulti, pot fi administrate antitermice. O atentie deosebita trebuie acordata bebelusilor, in cazul carora este nevoie de un consult sau de o parere specializata inainte de administrarea antitermicelor. Copiii intre 6 luni si 5 ani pot face convulsii de la febra, deci daca observati o temperatura mai mare de 38 de grade, prezentati-va imediat cu cel mic pentru un consult.

Citeste mai mult!

Cauta dupa:

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter